mosógolyóA Wellos mosógolyó egy igen sokoldalú termék. Segítségével elhagyhatóak a különböző vegyszereket tartalmazó mosószerek, hiszen összetevőinek köszönhetően hozzáadott méreganyagok nélkül is tökéletesen képes tisztává varázsolni a kedvenc ruháinkat.
Ebben a kicsinyke labdában kerámia golyók találhatóak, melyek aktivizálják a vízmolekulákat, így azok mélyen eljutnak a ruha szövetei közé, ahol eltávolítják a szennyeződéseket.

Használata során nincs szükség sem mosószerre, sem öblítőre, viszont a nagyon makacs foltok esetében ajánlatos némi kiegészítő módszert is alkalmazni: a komolyabb szennyeződések esetében áztassuk be a ruhát először vagy használjunk folteltávolítót, esetleg egy nagyon kevés mosószer is kerülhet a mosógépbe.

A mosógolyóval mosás után a ruhák tökéletesen tiszták lesznek és színeik is új pompában ragyognak, mivel a vegyszerek távoznak belőlük és így visszanyerik eredeti és természetes állapotukat. A ruhák frissessége és puhasága is összehasonlíthatatlan lesz, ha a Wellos mosógolyóval mossuk őket.


Mire használható a Wellos mosógolyó?
A Wellos mosógolyó tökéletesen tisztává varázsolja a ruháinkat, de ennél sokkal többet is tud. A fehér ruhák visszanyerik eredeti fényüket és színüket, így a mosógolyó fehérítésre is kiválóan alkalmas. Gátolja a színek klór által okozott oxidációját és kifakulását, a szövet megtartja rugalmasságát. Ezenkívül antibakteriális funkcióval is rendelkezik, eltávolítja a penészt és a kórokozó baktériumokat, így a ruhák kellemetlen szaga is eltűnik. Teljesen bőrbarát, vagyis használatával kiküszöbölhetőek a különböző vegyszerallergiák és bőrproblémák is. A mosógolyóval csökkenthető vagy megszüntethető a műszálas ruhák elektromos töltöttsége, tehát antisztatikus hatású. Segítségével a ruhák puhasága növelhető. Gazdaságos, hiszen egy golyó körülbelül 1000 mosásra alkalmas. És mindezek mellett még környezetvédelmi előnyöket is tulajdoníthatunk neki, hiszen nem szennyezi a vizeket.