mosógolyó“Egyik barátnőm már használta a mosógolyót, mikor én is vásároltam belőle. Nekem először nem volt túl meggyőző, a ruháim nem lettek tőle ragyogóak. A barátnőm javasolta, hogy kövessem a használati utasítást és áztassam be először a golyót. Második próbálkozásra már így tettem és az eredmény valóban látványos volt: ruháim sokkal puhábbak lettek, színeik felfrissültek és az összes szennyeződés maradéktalanul eltűnt belőlük. Azóta nem is nyúltam a mosószerhez, sem az öblítőhöz.”

 

Baráth Réka, 30 “Kémia tanár vagyok. Engem aztán tényleg nem lehet megszédíteni olyan tudományosan hangzó dolgokkal, mint az infravörös sugárzás, mágnesesség, negatív ionok és fürtökre szedett hidrogénszerkezetes víz. Ezért is fogadtam kétkedve, mikor a feleségem hazaállított egy pár mosógolyóval. Azután mosás után engem is meggyőzött a termék: a ruhák makulátlanok és kellemes illatúak. Emellett kényelmesebbek is, a fehérek még fehérebbek és legutóbb a kávéfoltot is eltüntette”

Dávid János, 56

“Imádok sportolni. Naponta futok, edzőterembe járok és kosárlabdázok. Ezek a tevékenységek persze izzadással járnak, ruháim sokszor kellemetlen szagúak. Ezért is kell mindennap mosnom. Régebben nagyon sokat költöttem emiatt mosószerre, viszont egyszer csak találkoztam a mosógolyóval. Kipróbáltam és tényleg működik Nagyszerűen eltávolítja az izzadságfoltokat és a kellemetlen szagokat és tökéletesen felfrissíti a ruhákat. És persze sokkal költségtakarékosabb is: pár hónap alatt teljesen behozza az árát.”
Karácsony Balázs, 35

“Eléggé szétszórt vagyok, így néha bennfelejtem a kimosott ruhákat a mosógépben és csak jóval később döbbenek rá, hogy ki kellett volna teregetnem. A ruhák persze ilyenkor nagyon állottak, dohos szagúak lettek. Sokszor csak többszöri mosás után sikerült újra szagmentessé varázsolni őket. Emiatt volt olyan ruhám is, amit már nem tudtam egy ilyen “mosás” után felvenni. Viszont mióta a mosógolyót használom, nincs ilyen gond. Az összes szag nyomtalanul eltűnt. Hurrá!”
Csendes Heni, 23